Регистрирайте се, за да спечелите безплатна доставка.

Фантастико

Фантастико

Фантастико

store rating 89%
5,99 лв.

Цената на поръчката се формира като се добави стойността на торбичките и кутии,необходими за транспорта. Цената на една торбичка е 0.39 лв, цена за една опаковъчна кутия за храна е 0.20 лв. След бутона „Поръчай", се съгласявате да заплатите крайната сума.

Разгледайте подобни обекти в тази категория:

Вашата поръчка

Често задавани въпроси

Cât costă livrarea de laФантастико în София ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laФантастико în София, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laФантастико în София ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Фантастико la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Фантастико în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Фантастико disponibil în Prime?
Не. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Cum evaluează alți clienți Фантастико?
Фантастико a fost recomandat de 89% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.