Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

La Tagliatella

Preguntes freqüents

Как мога да поръчам доставка от La Tagliatella в гр. Alacant?
За да поръчате доставка от La Tagliatella в гр. Alacant, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Italià”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от La Tagliatella е налична във Вашия район в гр. Alacant. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от La Tagliatella в гр. Alacant?
La Tagliatella предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от La Tagliatella.
Колко време отнема доставката от La Tagliatella в гр. Alacant?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от La Tagliatella при етапа на плащане.
Има ли налични промоции за La Tagliatella в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Предлага ли се абонамент Prime за La Tagliatella?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!