Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Burger King

Burger King

Burger King

store rating 86%
2,99 €
Glovo Prime
Prime

Traduir la llista de productes al català

Explora establiments similars en aquestes categories:

El teu glovo

Comanda lliurada directament per l'establiment. Més informació

Preguntes freqüents

Cum pot comanda livrarea de laBurger King în Barcelona?
Pentru a comanda livrarea de la Burger King în Barcelona, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Americà””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Burger King este disponibilă în zona ta din Barcelona. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Burger King în Barcelona?
Burger King oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Burger King.
Cât durează livrarea de laBurger King în Barcelona ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Burger King la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Burger King în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Burger King?
În timpul programului de lucruBurger King’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.