Don Angelo

Don Angelo

Don Angelo

store rating 99%
store eta -
store rating
1,99 €
Glovo Prime
Prime
square icon

Seccions

Els més venuts

Zamburiñas
20,90 €
Canelones De Txangurro
18,90 €
Escalope A La Milanesa
18,75 €
Espagueti Carbonara
Con bacon, yema de huevo, nata, parmesano rallado
16,25 €

Explora establiments similars en aquestes categories:

La teva comanda

Preguntes freqüents

Cum pot comanda livrarea de laDon Angelo în Bilbao?
Pentru a comanda livrarea de la Don Angelo în Bilbao, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Italià””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Don Angelo este disponibilă în zona ta din Bilbao. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laDon Angelo în Bilbao ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laDon Angelo în Bilbao, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Don Angelo în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Don Angelo?
În timpul programului de lucruDon Angelo’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Cum evaluează alți clienți Don Angelo?
Don Angelo a fost recomandat de 99% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.