Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Starbucks

Starbucks

Starbucks

Consulta la carta de alérgenos al pie de la pantalla

store rating 91%
1,99 €
Glovo Prime
Prime

Consulta la carta de alérgenos al pie de la pantalla

Tostadas

Tostada pan hogaza
Tostada pan hogaza
2,75 €
Tostada cereal
Tostada cereal
2,75 €
Tostada Bagel
Tostada Bagel
2,75 €

Explora establiments similars en aquesta categoria:

La teva comanda

Preguntes freqüents

Cum pot comanda livrarea de laStarbucks în Còrdova?
Pentru a comanda livrarea de la Starbucks în Còrdova, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Esmorzar””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Starbucks este disponibilă în zona ta din Còrdova. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Starbucks în Còrdova?
Starbucks oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Starbucks.
Cât durează livrarea de laStarbucks în Còrdova ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Starbucks la finalizarea comenzii.
Când pot comanda livrarea de la Starbucks?
În timpul programului de lucruStarbucks’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Ce fel de produse pot comanda de la Starbucks?
Starbucks oferă produse din următoarea categorie: Esmorzar. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Esmorzar din Còrdova.