Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Afegeix la teva adreça

Tienda Shell

Tienda Shell

store rating --
5,99 €
Glovo Prime
Prime

Te

Nestea Limon 50cl
1,80 лв.

Energeticas

Red Bull Maxi 355ml
3,10 лв.
Monster Verde 50cl
2,90 лв.
Monster Energy Absol Zero 50cl
2,85 лв.
Monster Ultra White 50cl
2,85 лв.
Red Bull Pack 2x25cl
4,20 лв.
Monster Mango Loco 50cl
2,85 лв.

Isotonicas

Aquarius Naranja 33cl
1,40 лв.
Aquarius 50cl
1,85 лв.

Explora establiments similars en aquestes categories:

El teu glovo

Preguntes freqüents

Как мога да поръчам доставка от Tienda Shell в гр. Granada?
За да поръчате доставка от Tienda Shell в гр. Granada, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Conveniència”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Tienda Shell е налична във Вашия район в гр. Granada. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от Tienda Shell в гр. Granada?
Tienda Shell предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от Tienda Shell.
Колко струва доставката от Tienda Shell в гр. Granada?
За да разберете колко струва доставката от Tienda Shell в гр. Granada, вижте таксата за доставка в горната част на страницата. Може да я видите и в разбивката на разходите, преди да направите поръчката си.
Колко време отнема доставката от Tienda Shell в гр. Granada?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Tienda Shell при етапа на плащане.
Предлага ли се абонамент Prime за Tienda Shell?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!