Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Emergency 24h

Preguntes freqüents

Как мога да поръчам доставка от Emergency 24h в гр. Madrid?
За да поръчате доставка от Emergency 24h в гр. Madrid, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Farmàcies”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Emergency 24h е налична във Вашия район в гр. Madrid. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от Emergency 24h в гр. Madrid?
Emergency 24h предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от Emergency 24h.
Има ли налични промоции за Emergency 24h в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Как другите клиенти оценяват Emergency 24h?
Emergency 24h беше препоръчан от 100% от клиентите, направили поръчка. Направете своята поръчка днес и вижте дали ще Ви хареса и на Вас.
Какъв вид продукти мога да поръчам от Emergency 24h?
Emergency 24h предлага продукти от следната категория: Farmàcies. Прегледайте списъка с продукти по-горе, за да видите какво може да поръчате. Не се колебайте да проверите и други налични обекти от категория „Farmàcies“ в гр. Madrid.