Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Emergency 24h

Emergency 24h

Preguntes freqüents

Madrid - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineEmergency 24h?
Madrid - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Emergency 24h, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Farmàcies”“. Madrid - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Emergency 24h dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Madrid - Koliko traje dostava iz trgovine Emergency 24h?
Nakon dodavanja adrese za dostavu moći ćeš vidjeti koliko je predviđeno vrijeme dostave za svaku trgovinu u tvom području. Također možeš provjeriti očekivano vrijeme dostave za svoju narudžbu na blagajni trgovine Emergency 24h.
Je li trgovina Emergency 24h dostupna u Primeu?
No. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu naručiti dostavu iz trgovine Emergency 24h?
Tijekom radnog vremena trgovine Emergency 24h’s narudžbu možeš poslati u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući našoj ekspresnoj dostavi moći ćeš uživati u svom glovu već za koju minutu! Također možeš zakazati dostavu za vrijeme koje ti odgovara, čak i ako je trgovina trenutno zatvorena.
Kako drugi korisnici ocjenjuju trgovinu Emergency 24h?
Trgovinu Emergency 24h preporučilo je 96% korisnika koji su odatle naručili svoj glovo. Naruči već danas i provjeri sviđa li se i tebi.