Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Miscota

El teu glovo

Preguntes freqüents

În ce pot comanda Miscota în Màlaga?
Miscota oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Miscota.
Cât costă livrarea de laMiscota în Màlaga ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laMiscota în Màlaga, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laMiscota în Màlaga ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Miscota la finalizarea comenzii.
Este Miscota disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Miscota?
În timpul programului de lucruMiscota’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.