Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Miscota

Miscota

Miscota

store promotion Lliurament gratuït més de 60 €
store rating 100%
2,99 €

La teva comanda

Preguntes freqüents

Cum pot comanda livrarea de laMiscota în Màlaga?
Pentru a comanda livrarea de la Miscota în Màlaga, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Conveniència””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Miscota este disponibilă în zona ta din Màlaga. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Miscota în Màlaga?
Miscota oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Miscota.
Cât costă livrarea de laMiscota în Màlaga ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laMiscota în Màlaga, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Este Miscota disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Miscota?
În timpul programului de lucruMiscota’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.