Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

La Tagliatella

La Tagliatella

La Tagliatella

store rating --
1,49 €
Glovo Prime
Prime
Aquest establiment està tancat en aquest moment. Busques un lloc similar?

Insalate e Carpaccio

Carpaccio di vitellone
De ternera, con virutas de Parmigiano Reggiano DOP.
17,00 €
Insalata cremoso di rullo di capra
Variado de lechugas, mousse de rulo de cabra, galletas con frutos secos, Parmigiano Reggiano DOP, pera caramelizada, pipas de calabaza caramelizadas, tomate confitado y confettura di pomodoro.
14,80 €
Insalata Tagliatella
Variado de lechugas, tomate confitado, nueces y manzana caramelizadas, crujiente de coppa, ricotta y crujiente de Grana Padano DOP.
14,80 €
Insalata affumicata
Variado de lechugas, langostinos, salmón, bacalao, alici marinado, picadillo de cangrejo y tomate confitado.
14,80 €

Explora establiments similars en aquesta categoria:

El teu glovo

Preguntes freqüents

Cât costă livrarea de laLa Tagliatella în Platja d'Aro ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laLa Tagliatella în Platja d'Aro, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laLa Tagliatella în Platja d'Aro ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la La Tagliatella la finalizarea comenzii.
Este La Tagliatella disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la La Tagliatella?
În timpul programului de lucruLa Tagliatella’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Cum evaluează alți clienți La Tagliatella?
La Tagliatella a fost recomandat de 100% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.