Primer cop aquí? Registra't per poder guanyar un lliurament gratuït.

Afegeix la teva adreça

Taquería Guadalupe

Taquería Guadalupe

store rating --
2,49 €
Glovo Prime
Prime
Lliurament a 1 € si gastes 30 €
Aquest establiment està tancat en aquest moment. Busques un lloc similar?

Bebidas

FANTA NARANJA (33CL)
2,00 RON
NESTEA LIMÓN (33CL)
2,00 RON
COCA COLA (33CL)
2,00 RON
COCA COLA ZERO (33CL)
2,00 RON
AGUA MINERAL (50CL)
1,20 RON

Explora establiments similars en aquesta categoria:

El teu glovo

Preguntes freqüents

Cum pot comanda livrarea de laTaquería Guadalupe în Terrassa?
Pentru a comanda livrarea de la Taquería Guadalupe în Terrassa, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Mexicà””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Taquería Guadalupe este disponibilă în zona ta din Terrassa. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Taquería Guadalupe în Terrassa?
Taquería Guadalupe oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Taquería Guadalupe.
Cât durează livrarea de laTaquería Guadalupe în Terrassa ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Taquería Guadalupe la finalizarea comenzii.
Este Taquería Guadalupe disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Taquería Guadalupe?
În timpul programului de lucruTaquería Guadalupe’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.