New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Pizzería Il Grano

Pizzería Il Grano

store rating 92%
1,99 €
Schedule for 20:00
This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Tartas Saladas Caseras (Porciones)

Fugazzeta Rellena
Masa de pizza, rellena de cebolla, mozzarella, jamón york y orégano
4,90 €

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Com puc demanar Pizzería Il Grano a domicili a Alicante?
Per demanar Pizzería Il Grano a domicili a Alicante, simplement obre la pàgina web o aplicació de Glovo i ves a la categoria «Italian”». A continuació, introdueix-hi la teva adreça per comprovar si, a Alicante, Pizzería Il Grano ofereix lliurament a domicili en aquesta àrea. Ara tria els productes que vulguis i afegeix-los a la teva comanda. Quan facis el pagament, es començarà a preparar la teva comanda i, poc després, un repartidor te la lliurarà directament a la porta.
Quant costa el lliurament de Pizzería Il Grano a domicili a Alicante?
Per veure quant costa el lliurament de Pizzería Il Grano a Alicante, consulta les despeses de lliurament a la part superior de la pàgina. També podràs veure-les al desglossament dels costos abans de completar la comanda.
Quant triga el lliurament de Pizzería Il Grano a domicili a Alicante?
Després d’afegir la teva adreça de lliurament, podràs veure el temps estimat de lliurament de cada establiment a la teva zona. També podràs veure el temps de lliurament previst de la comanda feta a Pizzería Il Grano a la pàgina de pagament.
Quan puc demanar Pizzería Il Grano a domicili?
Durant l’horari de treball de Pizzería Il Grano’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.
Com valoren altres clients a Pizzería Il Grano?
Pizzería Il Grano ha estat recomanat per un 92% dels clients que han demanat un glovo a l’establiment. Fes la teva comanda avui per veure si també t’agrada!