New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

La Tagliatella

La Tagliatella

La Tagliatella

store promotion Top Performer
store rating 100%
2,49 €
Schedule for 12:00
Schedule for 12:00

Bebidas

Birra Moretti
3,95 €
Coca-Cola (50 cl.)
3,00 €
Coca-Cola Zero (50 cl.)
3,00 €
Fanta naranja 50 cl
3,00 €
San Pellegrino (50 cl.)
Botella de PET de 50 cl.
3,00 €
Solán de Cabras (50 cl.)
Botella de PET de 50 cl.
3,00 €
Alhambra
3,00 €
Mahou Cinco Estrellas
3,00 €

Browse similar stores in this category:

Your order

Frequently asked questions

Fuengirola - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineLa Tagliatella?
Fuengirola - Želiš li naručili dostavu iz trgovine La Tagliatella, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Italian”“. Fuengirola - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine La Tagliatella dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Fuengirola - Koliko košta dostava iz trgovine La Tagliatella?
Fuengirola - Želiš li vidjeti koliko košta dostava iz trgovine La Tagliatella, pogledaj naknadu za dostavu pri vrhu stranice. Također ćeš je moći vidjeti u prikazu troškova po stavkama prije slanja narudžbe.
Fuengirola - Koliko traje dostava iz trgovine La Tagliatella?
Nakon dodavanja adrese za dostavu moći ćeš vidjeti koliko je predviđeno vrijeme dostave za svaku trgovinu u tvom području. Također možeš provjeriti očekivano vrijeme dostave za svoju narudžbu na blagajni trgovine La Tagliatella.
Ima li promotivnih akcija za trgovinu La Tagliatella na Glovu?
Uvijek potraži snižene proizvode i aktualne posebne ponude koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš pronaći posebne ponude kao što su 2 za 1 ili sniženu dostavu!
Kada mogu naručiti dostavu iz trgovine La Tagliatella?
Tijekom radnog vremena trgovine La Tagliatella’s narudžbu možeš poslati u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući našoj ekspresnoj dostavi moći ćeš uživati u svom glovu već za koju minutu! Također možeš zakazati dostavu za vrijeme koje ti odgovara, čak i ako je trgovina trenutno zatvorena.