New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Mercado De Ibiza

Mercado De Ibiza

Mercado De Ibiza

store rating 97% Excellent
3,99 €
Schedule for 13:00

Postres

Tarta Cremosa De Chocolate
Chocolate negro 70%
7,00 €
La Tarta De Queso Del Mercado
Un pecado no pedirla!
7,00 €

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cât costă livrarea de laMercado De Ibiza în Madrid ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laMercado De Ibiza în Madrid, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laMercado De Ibiza în Madrid ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Mercado De Ibiza la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Mercado De Ibiza în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Mercado De Ibiza disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Mercado De Ibiza?
În timpul programului de lucruMercado De Ibiza’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.