New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

McDonald's®

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laMcDonald's® în Santander?
Pentru a comanda livrarea de la McDonald's® în Santander, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „American””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la McDonald's® este disponibilă în zona ta din Santander. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laMcDonald's® în Santander ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laMcDonald's® în Santander, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru McDonald's® în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este McDonald's® disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Cum evaluează alți clienți McDonald's®?
McDonald's® a fost recomandat de 94% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.