New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Carrefour

Carrefour

store rating 99% Excellent
2,49 €
Glovo Prime
Prime

En Carrefour trabajamos de forma diaria con los productos más frescos y de mayor calidad del mercado.

Disfruta del Verano

Complementa tu BBQ

Snacks y Bebidas para tu BBQ

Limpieza para tu BBQ

Frutas y Verduras

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laCarrefour în Sitges?
Pentru a comanda livrarea de la Carrefour în Sitges, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Convenience ””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Carrefour este disponibilă în zona ta din Sitges. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Carrefour în Sitges?
Carrefour oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Carrefour.
Cât costă livrarea de laCarrefour în Sitges ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laCarrefour în Sitges, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Carrefour în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Carrefour disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!