¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

Asador Casa Juan

Asador Casa Juan

store rating 95% Muy bueno
3,99 €
Programar para: 13:00

Lo más vendido

Paella de marisco (ración)
26,45 €
Cachopo
25,30 €
Arroz caldoso con sepia, rape y almejas (ración)
25,30 €
Arroz a banda (ración)
23,00 €
Escalope milanesa
21,85 €

Explora establecimientos similares en esta categoría:

Tu glovo

Preguntas frecuentes

Cum pot comanda livrarea de laAsador Casa Juan în Madrid?
Pentru a comanda livrarea de la Asador Casa Juan în Madrid, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Mediterránea””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Asador Casa Juan este disponibilă în zona ta din Madrid. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Asador Casa Juan în Madrid?
Asador Casa Juan oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Asador Casa Juan.
Cât costă livrarea de laAsador Casa Juan în Madrid ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laAsador Casa Juan în Madrid, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Asador Casa Juan în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Asador Casa Juan?
În timpul programului de lucruAsador Casa Juan’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.