¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

Tres Cerditos

Tres Cerditos

store rating 100% Excelente
3,49 €

Programar para: 19:00

Lo más vendido

Tallarines con salsa y ternera
9,00 €
Crep salado con pato asado
8,00 €
Empanadilla frita de cerdo (6 uds.)
7,50 €
Empanadilla de cerdo (6 uds.)
6,50 €
Arroz frito cantonés
6,00 €

Explora establecimientos similares en esta categoría:

Tu glovo

Preguntas frecuentes

Cum pot comanda livrarea de laTres Cerditos în Madrid?
Pentru a comanda livrarea de la Tres Cerditos în Madrid, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Asiática””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Tres Cerditos este disponibilă în zona ta din Madrid. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât durează livrarea de laTres Cerditos în Madrid ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Tres Cerditos la finalizarea comenzii.
Când pot comanda livrarea de la Tres Cerditos?
În timpul programului de lucruTres Cerditos’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Cum evaluează alți clienți Tres Cerditos?
Tres Cerditos a fost recomandat de 100% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.
Ce fel de produse pot comanda de la Tres Cerditos?
Tres Cerditos oferă produse din următoarea categorie: Asiática. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Asiática din Madrid.