¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

Bico de Xeado

Bico de Xeado

store rating 100% Excelente
1,49 €

Programar para: 16:30

Lo más vendido

Porción de helado (0.5 ml.)
1 o 2 sabores
10,00 €
Porción de helados
1 o 2 sabores
10,00 €

Explora establecimientos similares en estas categorías:

Tu glovo

Preguntas frecuentes

Cum pot comanda livrarea de laBico de Xeado în Ourense?
Pentru a comanda livrarea de la Bico de Xeado în Ourense, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Helado””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Bico de Xeado este disponibilă în zona ta din Ourense. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Bico de Xeado în Ourense?
Bico de Xeado oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Bico de Xeado.
Cât costă livrarea de laBico de Xeado în Ourense ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laBico de Xeado în Ourense, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laBico de Xeado în Ourense ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Bico de Xeado la finalizarea comenzii.
Este Bico de Xeado disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!