¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

Añade tu dirección

Veritas

Veritas

store rating 96% Muy bueno
3,99 €

Somos el único supermercado B-corp en España. Descubre nuestra amplia selección de productos ecológicos y de proximidad.

Este establecimiento está cerrado en este momento. ¿Buscas un lugar similar?

Explora establecimientos similares en estas categorías:

Tu glovo

Preguntas frecuentes

Cum pot comanda livrarea de laVeritas în San Sebastián?
Pentru a comanda livrarea de la Veritas în San Sebastián, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Ecológico””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Veritas este disponibilă în zona ta din San Sebastián. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Veritas în San Sebastián?
Veritas oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Veritas.
Cât costă livrarea de laVeritas în San Sebastián ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laVeritas în San Sebastián, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Veritas în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Veritas disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!