Añade tu dirección

Micro & Go

Micro & Go

Entrega gratis en el primer pedido
store rating 97%
store eta -
store rating
1,99 €
Gratis
Glovo Prime
Prime
square icon

Secciones

Micro and Go

Picoteo

Pizzas en 5'

Pastas en 5'

¡Crea Tu Bocadillo!

¡Crea Tu Burger!

Refréscate

Cerveza y Vinos

Completa Tu Compra

Explora establecimientos similares en estas categorías:

Tu pedido

Preguntas frecuentes

Tenerife - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineMicro & Go?
Tenerife - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Micro & Go, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Conveniencia”“. Tenerife - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Micro & Go dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Tenerife - Što mogu naručiti iz trgovine Micro & Go?
Micro & Go nudi velik izbor proizvoda koje možeš naručiti. Pogledaj popis proizvoda i odaberi što želiš naručiti iz trgovine Micro & Go.
Je li trgovina Micro & Go dostupna u Primeu?
No. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu naručiti dostavu iz trgovine Micro & Go?
Tijekom radnog vremena trgovine Micro & Go’s narudžbu možeš poslati u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući našoj ekspresnoj dostavi moći ćeš uživati u svom glovu već za koju minutu! Također možeš zakazati dostavu za vrijeme koje ti odgovara, čak i ako je trgovina trenutno zatvorena.
Kako drugi korisnici ocjenjuju trgovinu Micro & Go?
Trgovinu Micro & Go preporučilo je 97% korisnika koji su odatle naručili svoj glovo. Naruči već danas i provjeri sviđa li se i tebi.