¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

KFC

KFC

KFC

store rating 85%
3,49 €
Programar para: 12:30

Explora establecimientos similares en esta categoría:

Tu glovo

Preguntas frecuentes

Cum pot comanda livrarea de laKFC în Terrassa?
Pentru a comanda livrarea de la KFC în Terrassa, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Pollo””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la KFC este disponibilă în zona ta din Terrassa. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laKFC în Terrassa ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laKFC în Terrassa, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru KFC în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este KFC disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la KFC?
În timpul programului de lucruKFC’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.