¿Tu primera vez aquí? Regístrate para poder ganar un envío gratis.

Restaurante Japonés Kami Sushi

Restaurante Japonés Kami Sushi

Restaurante Japonés Kami Sushi

store rating 92%
1,49 €

Programar para: 19:30

Mariscos

70. Sepia con Salsa Japonesa
7,50 €
71. Calamar Frito
7,50 €
72. Navajas a la Plancha
6,50 €
73. Almejas
6,50 €
75. Ostras
5,95 €
74. Mejillones
5,50 €

Explora establecimientos similares en estas categorías:

Tu glovo

Preguntas frecuentes

Cum pot comanda livrarea de laRestaurante Japonés Kami Sushi în Terrassa?
Pentru a comanda livrarea de la Restaurante Japonés Kami Sushi în Terrassa, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Asiática””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Restaurante Japonés Kami Sushi este disponibilă în zona ta din Terrassa. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laRestaurante Japonés Kami Sushi în Terrassa ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laRestaurante Japonés Kami Sushi în Terrassa, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laRestaurante Japonés Kami Sushi în Terrassa ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Restaurante Japonés Kami Sushi la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Restaurante Japonés Kami Sushi în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Ce fel de produse pot comanda de la Restaurante Japonés Kami Sushi?
Restaurante Japonés Kami Sushi oferă produse din următoarea categorie: Asiática. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Asiática din Terrassa.