Sei nuovo? Iscriviti e prova a vincere una consegna gratuita.

Aggiungi il tuo indirizzo

Burger King

Burger King

Consulta la carta de alérgenos al pie de la pantalla

store promotion 2 x 1 su alcuni prodotti
store rating 95%
store rating
2,99 €
Glovo Prime
Prime

Consulta la carta de alérgenos al pie de la pantalla

Il tuo ordine

Ordine consegnato direttamente dal locale. Scopri di più

Domande frequenti

Alcalá de Guadaíra - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineBurger King?
Alcalá de Guadaíra - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Burger King, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Americano”“. Alcalá de Guadaíra - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Burger King dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Alcalá de Guadaíra - Koliko košta dostava iz trgovine Burger King?
Alcalá de Guadaíra - Želiš li vidjeti koliko košta dostava iz trgovine Burger King, pogledaj naknadu za dostavu pri vrhu stranice. Također ćeš je moći vidjeti u prikazu troškova po stavkama prije slanja narudžbe.
Alcalá de Guadaíra - Koliko traje dostava iz trgovine Burger King?
Nakon dodavanja adrese za dostavu moći ćeš vidjeti koliko je predviđeno vrijeme dostave za svaku trgovinu u tvom području. Također možeš provjeriti očekivano vrijeme dostave za svoju narudžbu na blagajni trgovine Burger King.
Ima li promotivnih akcija za trgovinu Burger King na Glovu?
Uvijek potraži snižene proizvode i aktualne posebne ponude koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš pronaći posebne ponude kao što su 2 za 1 ili sniženu dostavu!
Je li trgovina Burger King dostupna u Primeu?
No. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!