Sei nuovo? Iscriviti e prova a vincere una consegna gratuita.

Aggiungi il tuo indirizzo

Carpi Pizza Girona

Carpi Pizza Girona

store rating 93%
store rating
2,00 €
Glovo Prime
Prime

Il tuo ordine

Domande frequenti

Cum pot comanda livrarea de laCarpi Pizza Girona în Girona?
Pentru a comanda livrarea de la Carpi Pizza Girona în Girona, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Pizza””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Carpi Pizza Girona este disponibilă în zona ta din Girona. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Există promo-uri pentru Carpi Pizza Girona în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Carpi Pizza Girona disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Carpi Pizza Girona?
În timpul programului de lucruCarpi Pizza Girona’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Ce fel de produse pot comanda de la Carpi Pizza Girona?
Carpi Pizza Girona oferă produse din următoarea categorie: Pizza. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Pizza din Girona.