Verifica se estabelecimento entrega na tua zona
Qual é a tua morada?
Usar localização atual
Insere a tua morada para saberes o que há perto de ti
Qual é a tua morada?
Usar localização atual
square icon

Secções

Ica

Ica Temperamatic Pro 25W 15 38 L
25,20 €

Vê lojas semelhantes nesta categoria:

O teu pedido

Perguntas frequentes

Как мога да поръчам доставка от Koala Mascotas в гр. Tenerife?
За да поръчате доставка от Koala Mascotas в гр. Tenerife, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Animais”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Koala Mascotas е налична във Вашия район в гр. Tenerife. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Какво мога да поръчам от Koala Mascotas в гр. Tenerife?
Koala Mascotas предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от Koala Mascotas.
Колко време отнема доставката от Koala Mascotas в гр. Tenerife?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Koala Mascotas при етапа на плащане.
Има ли налични промоции за Koala Mascotas в Glovo?
Винаги търсете намалени продукти и актуални специални оферти, които са отбелязани в жълто. Понякога може да намерите специални оферти като „2 на цената на 1“ или доставка с отстъпка!
Предлага ли се абонамент Prime за Koala Mascotas?
Não. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!