Verifica se estabelecimento entrega na tua zona
Qual é a tua morada?
Usar localização atual
Insere a tua morada para saberes o que há perto de ti
Qual é a tua morada?
Usar localização atual
square icon

Secções

Vê lojas semelhantes nesta categoria:

O teu pedido

Perguntas frequentes

Как мога да поръчам доставка от Time Road в гр. Tenerife?
За да поръчате доставка от Time Road в гр. Tenerife, единственото, което трябва да направите, е да отворите уебсайта или приложението на Glovo и да отидете на категория „Joalheria”. След това въведете адреса си, за да видите дали доставката от Time Road е налична във Вашия район в гр. Tenerife. Може да изберете желаните от Вас продукти и да ги добавите към поръчката си. След като завършите плащането, подготовката на Вашата поръчка ще започне и скоро след това наш куриер ще я донесе директно до вратата Ви.
Колко струва доставката от Time Road в гр. Tenerife?
За да разберете колко струва доставката от Time Road в гр. Tenerife, вижте таксата за доставка в горната част на страницата. Може да я видите и в разбивката на разходите, преди да направите поръчката си.
Колко време отнема доставката от Time Road в гр. Tenerife?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Time Road при етапа на плащане.
Предлага ли се абонамент Prime за Time Road?
Não. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Кога мога да поръчам доставка от Time Road?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на Time Road’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.