Squadra Pizza Lab

Squadra Pizza Lab

Squadra Pizza Lab

Livrare gratuită la prima comandă
store promotion 1+1 unele articole
store rating 95%
store eta -
store rating
0,99 €
Gratuit
Glovo Prime
Prime
square icon

Secțiuni

COMBOS

COMBO PAREJA
2 Pizzas + 2 Bebidas + Postre
28,00 €
COMBO INDIVIDUAL
Pizza + Bebida + Postre
16,00 €
COMBO BEBIDA
Pizza + Sangría Frizzante Estiu/Estrella Damm
12,00 €

Caută magazine similare din această categorie:

Comanda ta

Întrebări frecvente

Kako mogu da naručim Squadra Pizza Lab dostavu u gradu Girona?
Za naručivanje Squadra Pizza Lab dostave u gradu Girona, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Pizza”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za Squadra Pizza Lab dostupna u tvom delu grada Girona. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Koliko košta Squadra Pizza Lab dostava u gradu Girona?
Da bi video/la koliko košta dostava iz prodavnice Squadra Pizza Lab u gradu Girona, pogledaj naknadu za dostavu u vrhu stranice. Takođe ćeš moći da vidiš prikaz troškova pre nego što naručiš.
Da li postoje promocije za Squadra Pizza Lab na Glovo platformi?
Uvek traži proizvode sa popustom i aktuelne specijalne ponude, koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš da pronađeš specijalne ponude kao što su 2 za 1 ili snižena dostava!
Da li Prime uključuje i Squadra Pizza Lab?
Nu. Prime je Glovo pretplatnički program gde dobijaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu da naručim dostavu iz prodavnice Squadra Pizza Lab?
Možeš da naručiš bilo kada tokom radnog vremena prodavnice Squadra Pizza Lab’s. Zahvaljujući našoj brzoj dostavi moći ćeš da uživaš u svojoj narudžbini za tili čas! Takođe možeš da zakažeš dostavu u vreme koje ti odgovara, čak i ako je prodavnica trenutno zatvorena.