New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Aversi Pharmacy

Aversi Pharmacy

Frequently asked questions

Què puc demanar a Aversi Pharmacy a Tbilisi?
Aversi Pharmacy ofereix una gran varietat de productes que pots demanar. Dona una ullada a la seva llista de productes i tria el que vulguis demanar a Aversi Pharmacy.
Quant triga el lliurament de Aversi Pharmacy a domicili a Tbilisi?
Després d’afegir la teva adreça de lliurament, podràs veure el temps estimat de lliurament de cada establiment a la teva zona. També podràs veure el temps de lliurament previst de la comanda feta a Aversi Pharmacy a la pàgina de pagament.
Està Aversi Pharmacy disponible a Prime?
No. Prime és el programa de subscripció de Glovo que permet gaudir de lliuraments gratuïts il·limitats d’alguns dels nostres Partners i altres avantatges.
Quan puc demanar Aversi Pharmacy a domicili?
Durant l’horari de treball de Aversi Pharmacy’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.
Quina mena de productes puc demanar a Aversi Pharmacy?
Aversi Pharmacy ofereix productes de la categoria «Home». Consulta’n la llista de productes per veure què pots demanar. No dubtis a consultar també altres establiments de la categoria «Home» disponibles a Tbilisi.