Вы тут недавно? Регистрируйтесь и выигрывайте бесплатную доставку.

McDonald's

McDonald's

McDonald's

store rating 96% Хорошо
2,90₾
Glovo Prime
Prime

Перевести список продуктов на русский

სოუსები

ბალზამიკოს დრესინგი
1,85₾
ქარის სოუსი
1,85₾
ყველის სოუსი
1,85₾
მდოგვი
1,85₾
კეტჩუპი
1,85₾
ტკბილ-მჟავე სოუსი
1,85₾
ბარბექიუ სოუსი
1,85₾
მაიონეზი
1,85₾
ცეზარის დრესინგი
1,85₾

Смотреть похожие заведения в этой категории:

Ваш заказ

Часто задаваемые вопросы

Cum pot comanda livrarea de laMcDonald's în Кутаиси?
Pentru a comanda livrarea de la McDonald's în Кутаиси, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Бургеры””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la McDonald's este disponibilă în zona ta din Кутаиси. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Există promo-uri pentru McDonald's în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este McDonald's disponibil în Prime?
Нет. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la McDonald's?
În timpul programului de lucruMcDonald's’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Cum evaluează alți clienți McDonald's?
McDonald's a fost recomandat de 96% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.