New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Chest'è Pizza

Chest'è Pizza

store rating 96% Very Good
1,99 €
Schedule for 17:00

Top sellers

Mortazza
Fiordilatte, stracciatella, mortadella, granella di pistacchio
8,50 €
Carbonara
Pomodoro, mozzarella fior di latte, guanciale, uova e pecorino sardo
7,00 €

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laChest'è Pizza în Cagliari?
Pentru a comanda livrarea de la Chest'è Pizza în Cagliari, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Beer””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Chest'è Pizza este disponibilă în zona ta din Cagliari. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Chest'è Pizza în Cagliari?
Chest'è Pizza oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Chest'è Pizza.
Cât costă livrarea de laChest'è Pizza în Cagliari ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laChest'è Pizza în Cagliari, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laChest'è Pizza în Cagliari ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Chest'è Pizza la finalizarea comenzii.
Cum evaluează alți clienți Chest'è Pizza?
Chest'è Pizza a fost recomandat de 96% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.