New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

McDonald's

McDonald's

store rating 95% Very Good
3,49 €
Schedule for Tomorrow

Insalate e Menu Insalate

Menu Insalata pollo croccante e Parmigiano Reggiano
9,90 €
Insalata pollo croccante e Parmigiano Reggiano
7,90 €
Insalata Verde con Pomodori
3,70 €

Browse similar stores in this category:

Your glovo

Frequently asked questions

Què puc demanar a McDonald's a Ferrara?
McDonald's ofereix una gran varietat de productes que pots demanar. Dona una ullada a la seva llista de productes i tria el que vulguis demanar a McDonald's.
Quant costa el lliurament de McDonald's a domicili a Ferrara?
Per veure quant costa el lliurament de McDonald's a Ferrara, consulta les despeses de lliurament a la part superior de la pàgina. També podràs veure-les al desglossament dels costos abans de completar la comanda.
Quant triga el lliurament de McDonald's a domicili a Ferrara?
Després d’afegir la teva adreça de lliurament, podràs veure el temps estimat de lliurament de cada establiment a la teva zona. També podràs veure el temps de lliurament previst de la comanda feta a McDonald's a la pàgina de pagament.
Hi ha promocions de McDonald's a Glovo?
Busca sempre els productes amb descompte i les ofertes especials (s’indiquen en groc). De vegades, pots trobar ofertes especials com ara 2x1 o lliurament amb descompte!
Quan puc demanar McDonald's a domicili?
Durant l’horari de treball de McDonald's’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.