New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Banco Alimentare

Banco Alimentare

Banco Alimentare

store rating --
Free

Insieme a Glovo sostieni anche tu Banco Alimentare con una spesa virtuale scegliendo uno o più prodotti. L'importo corrispondente al tuo ordine verrà donato a Banco Alimentare per la distribuzione di cibo agli enti che aiutano le persone bisognose.

This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Prodotti Virtuali, Donazioni Reali

Spesa M - Banco Alimentare
30,00 €
Spesa XL - Banco Alimentare
50,00 €
Riso - Banco Alimentare
3,00 €
Pane - Banco Alimentare
2,00 €
Pasta - Banco Alimentare
2,00 €
Latte - Banco Alimentare
2,00 €
Tonno in scatola - Banco Alimentare
3,00 €

Browse similar stores in this category:

Your glovo

Frequently asked questions

Какво мога да поръчам от Banco Alimentare в гр. Rome?
Banco Alimentare предлага голямо разнообразие от продукти, които може да поръчате. Разгледайте списъка с продукти и изберете какво искате да поръчате от Banco Alimentare.
Колко време отнема доставката от Banco Alimentare в гр. Rome?
След като добавите своя адрес, ще може да видите какво е очакваното време за доставка за всеки обект във Вашия район. Може също да проверите очакваното време за доставка на Вашата поръчка от Banco Alimentare при етапа на плащане.
Предлага ли се абонамент Prime за Banco Alimentare?
No. Prime е абонаментната програма на Glovo, която дава възможност да получите неограничени безплатни доставки от някои от нашите партньори, както и други предимства!
Кога мога да поръчам доставка от Banco Alimentare?
Може да направите своята поръчка по всяко време през работното време на Banco Alimentare’s. Благодарение на нашата бърза доставка ще може да се насладите на поръчката си в рамките на минути! Може също така да планирате доставката си в удобно за Вас време, дори обектът да е затворен в момента.
Какъв вид продукти мога да поръчам от Banco Alimentare?
Banco Alimentare предлага продукти от следната категория: Supermarket. Прегледайте списъка с продукти по-горе, за да видите какво може да поръчате. Не се колебайте да проверите и други налични обекти от категория „Supermarket“ в гр. Rome.