New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Paluma

Paluma

store rating --
2,99 €
This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laPaluma în Rome?
Pentru a comanda livrarea de la Paluma în Rome, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Supermarket””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Paluma este disponibilă în zona ta din Rome. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Paluma în Rome?
Paluma oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Paluma.
Cât durează livrarea de laPaluma în Rome ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Paluma la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Paluma în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Ce fel de produse pot comanda de la Paluma?
Paluma oferă produse din următoarea categorie: Supermarket. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Supermarket din Rome.