New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Shaka Poke Bar

Shaka Poke Bar

store rating 93% Very Good
1,49 €
This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Top sellers

Your own way
Crea la tua shaka bowl con i nostri deliziosi ingredienti
8,90 €
Hang loose
Salmone, riso bianco, soia di sesamo, cavolo rosso, cetrioli, cipolla rossa, edamame, semi di sesamo tostati.
8,90 €
Gyoza - 4pezzi
Ravioli giapponesi ripieni di pollo e verdure
6,50 €

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laShaka Poke Bar în Rome?
Pentru a comanda livrarea de la Shaka Poke Bar în Rome, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Gluten free””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Shaka Poke Bar este disponibilă în zona ta din Rome. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât costă livrarea de laShaka Poke Bar în Rome ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laShaka Poke Bar în Rome, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laShaka Poke Bar în Rome ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Shaka Poke Bar la finalizarea comenzii.
Este Shaka Poke Bar disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la Shaka Poke Bar?
În timpul programului de lucruShaka Poke Bar’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.