New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Vistamare - Seafood & Fish

Vistamare - Seafood & Fish

store rating --
2,99 €

Translate product list into English

Schedule for 12:00

Top sellers

Calamari & totani
Frittura di calamari e totani
13,00 €
Ponte girevole
Gamberi alla piastra, bacon croccante, iceberg, crema di mango, pomodorini confit, Philadelphia alla menta e granella di pistacchi
12,00 €

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

În ce pot comanda Vistamare - Seafood & Fish în Taranto?
Vistamare - Seafood & Fish oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Vistamare - Seafood & Fish.
Cât costă livrarea de laVistamare - Seafood & Fish în Taranto ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laVistamare - Seafood & Fish în Taranto, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laVistamare - Seafood & Fish în Taranto ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Vistamare - Seafood & Fish la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Vistamare - Seafood & Fish în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Ce fel de produse pot comanda de la Vistamare - Seafood & Fish?
Vistamare - Seafood & Fish oferă produse din următoarea categorie: Fish. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Fish din Taranto.