Nouveau ici ? Inscrivez-vous pour gagner une livraison gratuite.

Ajoutez votre adresse

Città d'Oro

Questions fréquemment posées

Turin - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineCittà d'Oro?
Turin - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Città d'Oro, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Asiatique”“. Turin - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Città d'Oro dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Turin - Što mogu naručiti iz trgovine Città d'Oro?
Città d'Oro nudi velik izbor proizvoda koje možeš naručiti. Pogledaj popis proizvoda i odaberi što želiš naručiti iz trgovine Città d'Oro.
Ima li promotivnih akcija za trgovinu Città d'Oro na Glovu?
Uvijek potraži snižene proizvode i aktualne posebne ponude koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš pronaći posebne ponude kao što su 2 za 1 ili sniženu dostavu!
Je li trgovina Città d'Oro dostupna u Primeu?
Non. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu naručiti dostavu iz trgovine Città d'Oro?
Tijekom radnog vremena trgovine Città d'Oro’s narudžbu možeš poslati u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući našoj ekspresnoj dostavi moći ćeš uživati u svom glovu već za koju minutu! Također možeš zakazati dostavu za vrijeme koje ti odgovara, čak i ako je trgovina trenutno zatvorena.