Sei nuovo? Iscriviti e prova a vincere una consegna gratuita.

Aggiungi il tuo indirizzo

Mando & Figli

Mando & Figli

store rating --
2,99 €

Questo locale è chiuso al momento. Cerchi un posto simile?

Bovino

Vitello

Pollo, tacchino, coniglio e agnello

Guarda locali simili in queste categorie:

Il tuo glovo

Domande frequenti

Cum pot comanda livrarea de laMando & Figli în Brescia?
Pentru a comanda livrarea de la Mando & Figli în Brescia, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Carne””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Mando & Figli este disponibilă în zona ta din Brescia. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Mando & Figli în Brescia?
Mando & Figli oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Mando & Figli.
Cât durează livrarea de laMando & Figli în Brescia ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Mando & Figli la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Mando & Figli în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Mando & Figli disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!