Sei nuovo? Iscriviti e prova a vincere una consegna gratuita.

Aggiungi il tuo indirizzo

Gaghe

Gaghe

store rating 100%
store rating
2,99 €
Glovo Prime
Prime

Guarda locali simili in questa categoria:

Il tuo ordine

Domande frequenti

Milano - Kako mogu naručiti dostavu iz trgovineGaghe?
Milano - Želiš li naručili dostavu iz trgovine Gaghe, sve što trebaš učiniti jest otvoriti web-stranice ili aplikaciju Glovo i posjetiti kategoriju „Internazionale”“. Milano - Zatim unesi svoju adresu i provjeri je li dostava iz trgovine Gaghe dostupna u tvom dijelu grada. Tad možeš odabrati željene proizvode i dodati ih svojoj narudžbi. Nakon što dovršiš plaćanje, tvoja će se narudžba početi pripremati i ubrzo nakon toga dostavljač će je donijeti izravno na tvoja vrata.
Milano - Što mogu naručiti iz trgovine Gaghe?
Gaghe nudi velik izbor proizvoda koje možeš naručiti. Pogledaj popis proizvoda i odaberi što želiš naručiti iz trgovine Gaghe.
Ima li promotivnih akcija za trgovinu Gaghe na Glovu?
Uvijek potraži snižene proizvode i aktualne posebne ponude koje su označene žutom bojom. Ponekad možeš pronaći posebne ponude kao što su 2 za 1 ili sniženu dostavu!
Je li trgovina Gaghe dostupna u Primeu?
No. Prime je pretplatnički program Glova u sklopu kojega dobivaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu naručiti dostavu iz trgovine Gaghe?
Tijekom radnog vremena trgovine Gaghe’s narudžbu možeš poslati u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući našoj ekspresnoj dostavi moći ćeš uživati u svom glovu već za koju minutu! Također možeš zakazati dostavu za vrijeme koje ti odgovara, čak i ako je trgovina trenutno zatvorena.