Sei nuovo? Iscriviti e prova a vincere una consegna gratuita.

Aggiungi il tuo indirizzo

Burgez Veggy

Burgez Veggy

store rating 86%
3,49 €
Programma per 12:00

Bevande

Monster Mango Loco 50 cl
In lattina
5 RSD
Birra Carlsberg 33 cl
In lattina
4 RSD
Tè alla pesca
450 ml
4 RSD
Tè al limone
450 ml
4 RSD
Coca-Cola
450 ml
4 RSD
Coca-Cola Zero
450 ml
4 RSD
Fanta
450 ml
4 RSD
Sprite
450 ml
4 RSD
Acqua naturale 50 cl
In plastica
2 RSD
Acqua frizzante 50 cl
In plastica
2 RSD

Guarda locali simili in queste categorie:

Il tuo glovo

Domande frequenti

Cum pot comanda livrarea de laBurgez Veggy în Roma?
Pentru a comanda livrarea de la Burgez Veggy în Roma, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Hamburger””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Burgez Veggy este disponibilă în zona ta din Roma. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Burgez Veggy în Roma?
Burgez Veggy oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Burgez Veggy.
Cât costă livrarea de laBurgez Veggy în Roma ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laBurgez Veggy în Roma, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laBurgez Veggy în Roma ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Burgez Veggy la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Burgez Veggy în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!