Вы тут недавно? Регистрируйтесь и выигрывайте бесплатную доставку.

Добавьте свой адрес

Smart Kitchen

Часто задаваемые вопросы

În ce pot comanda Smart Kitchen în Бишкек?
Smart Kitchen oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Smart Kitchen.
Cât costă livrarea de laSmart Kitchen în Бишкек ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laSmart Kitchen în Бишкек, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Cât durează livrarea de laSmart Kitchen în Бишкек ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Smart Kitchen la finalizarea comenzii.
Când pot comanda livrarea de la Smart Kitchen?
În timpul programului de lucruSmart Kitchen’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Cum evaluează alți clienți Smart Kitchen?
Smart Kitchen a fost recomandat de 64% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.