New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Ali Doner

Ali Doner

store rating 96% Very Good
699,00 ₸
Glovo Prime
Prime

Panini

Панини Говяжий
фарш халал, помидор, огурцы, пай, соус, морковь
1.500,00 RON
Панини Ассорти
Куринный филе, фарш халал, помидор, огурцы, пай, соус, морковь
1.490,00 RON
Панини Classic
Куринный филе, помидор, огурцы, пай, соус, морковь
1.390,00 RON

Browse similar stores in these categories:

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laAli Doner în Aktau?
Pentru a comanda livrarea de la Ali Doner în Aktau, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Doner””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Ali Doner este disponibilă în zona ta din Aktau. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Ali Doner în Aktau?
Ali Doner oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Ali Doner.
Cât costă livrarea de laAli Doner în Aktau ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laAli Doner în Aktau, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Ali Doner în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Ali Doner?
În timpul programului de lucruAli Doner’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.