New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Fila Food

Frequently asked questions

Kako mogu da naručim Fila Food dostavu u gradu Nur-Sultan?
Za naručivanje Fila Food dostave u gradu Nur-Sultan, samo treba da otvoriš Glovo veb-sajt ili aplikaciju i odeš na kategoriju Japanese”. Zatim unesi svoju adresu da vidiš da li je dostava za Fila Food dostupna u tvom delu grada Nur-Sultan. Izaberi proizvod koje želiš i dodaj ih u narudžbinu. Kada završiš uplatu, narudžbina će početi da se priprema i ubrzo nakon toga će je dostavljač doneti direktno na tvoja vrata.
Šta mogu da naručim iz prodavnice Fila Food u gradu Nur-Sultan?
Fila Food nudi veliki izbor artikala koje možeš da naručiš. Pogledaj listu proizvoda i izaberi šta želiš da naručiš iz prodavnice Fila Food.
Koliko traje Fila Food dostava u gradu Nur-Sultan?
Kada dodaš adresu dostave, moći ćeš da vidiš očekivano vreme dostave za svaku prodavnicu u tvom kraju. Takođe možeš da proveriš očekivano vreme dostave za tvoju narudžbinu iz prodavnice Fila Food pri plaćanju.
Da li Prime uključuje i Fila Food?
No. Prime je Glovo pretplatnički program gde dobijaš neograničene besplatne dostave od nekih naših partnera i druge pogodnosti!
Kada mogu da naručim dostavu iz prodavnice Fila Food?
Možeš da naručiš bilo kada tokom radnog vremena prodavnice Fila Food’s. Zahvaljujući našoj brzoj dostavi moći ćeš da uživaš u svojoj narudžbini za tili čas! Takođe možeš da zakažeš dostavu u vreme koje ti odgovara, čak i ako je prodavnica trenutno zatvorena.