New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Pizza & sushi & chicken

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laPizza & sushi & chicken în Nur-Sultan?
Pentru a comanda livrarea de la Pizza & sushi & chicken în Nur-Sultan, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Chicken””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Pizza & sushi & chicken este disponibilă în zona ta din Nur-Sultan. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât durează livrarea de laPizza & sushi & chicken în Nur-Sultan ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Pizza & sushi & chicken la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Pizza & sushi & chicken în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Când pot comanda livrarea de la Pizza & sushi & chicken?
În timpul programului de lucruPizza & sushi & chicken’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.
Ce fel de produse pot comanda de la Pizza & sushi & chicken?
Pizza & sushi & chicken oferă produse din următoarea categorie: Chicken. Consultă lista de produse de mai sus pentru a vedea ce poți comanda. Nu ezita să verifici și alte magazine disponibile în Chicken din Nur-Sultan.