Бұл мекеме сізге жеткізетін-жеткізбейтінін тексеріңіз
Мекенжайыңыз қандай?
Қазіргі орынды пайдалану
Мекенжайыңызды енгізіп, маңайыңызда не бар екенін анықтаңыз
Мекенжайыңыз қандай?
Қазіргі орынды пайдалану
square icon

Бөлімдер

ДОНЕР В БАТОНЕ

Донер с гоядиной в батоне
Батон, мясо, овощи, соус
1,549,00 ₸

Осы санаттардағы басқа дүкендерді шолу:

Тапсырысыңыз

Жиі қойылатын сұрақтар

Cum pot comanda livrarea de laIZMIR în Павлодар?
Pentru a comanda livrarea de la IZMIR în Павлодар, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Десерттер””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la IZMIR este disponibilă în zona ta din Павлодар. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda IZMIR în Павлодар?
IZMIR oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la IZMIR.
Există promo-uri pentru IZMIR în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este IZMIR disponibil în Prime?
Жоқ. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Când pot comanda livrarea de la IZMIR?
În timpul programului de lucruIZMIR’s poți plasa comanda în orice moment. Datorită livrării noastre rapide, te vei putea bucura de glovo-ul tău în câteva minute! De asemenea, poți programa livrarea pentru un moment care ar fi convenabil pentru tine, chiar dacă magazinul este în prezent închis.