Вы тут недавно? Регистрируйтесь и выигрывайте бесплатную доставку.

Yagoda cafe
В настоящий момент это заведение закрыто. Ищете что-нибудь похожее?

Ваш заказ

Часто задаваемые вопросы

Com puc demanar Yagoda cafe a domicili a Шымкент?
Per demanar Yagoda cafe a domicili a Шымкент, simplement obre la pàgina web o aplicació de Glovo i ves a la categoria «Завтраки”». A continuació, introdueix-hi la teva adreça per comprovar si, a Шымкент, Yagoda cafe ofereix lliurament a domicili en aquesta àrea. Ara tria els productes que vulguis i afegeix-los a la teva comanda. Quan facis el pagament, es començarà a preparar la teva comanda i, poc després, un repartidor te la lliurarà directament a la porta.
Quant costa el lliurament de Yagoda cafe a domicili a Шымкент?
Per veure quant costa el lliurament de Yagoda cafe a Шымкент, consulta les despeses de lliurament a la part superior de la pàgina. També podràs veure-les al desglossament dels costos abans de completar la comanda.
Hi ha promocions de Yagoda cafe a Glovo?
Busca sempre els productes amb descompte i les ofertes especials (s’indiquen en groc). De vegades, pots trobar ofertes especials com ara 2x1 o lliurament amb descompte!
Està Yagoda cafe disponible a Prime?
Нет. Prime és el programa de subscripció de Glovo que permet gaudir de lliuraments gratuïts il·limitats d’alguns dels nostres Partners i altres avantatges.
Quina mena de productes puc demanar a Yagoda cafe?
Yagoda cafe ofereix productes de la categoria «Завтраки». Consulta’n la llista de productes per veure què pots demanar. No dubtis a consultar també altres establiments de la categoria «Завтраки» disponibles a Шымкент.