New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Add your address

Starbucks®

Starbucks®

store rating 86%
7,00 MAD

Pour éviter toute réaction allergique, nous avons mis en place une fiche d'informations par rapport aux composants de nos produits que vous pouvez consulter en bas du menu.

Schedule for Tomorrow

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laStarbucks® în Casablanca?
Pentru a comanda livrarea de la Starbucks® în Casablanca, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Tea & coffee””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Starbucks® este disponibilă în zona ta din Casablanca. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
Cât durează livrarea de laStarbucks® în Casablanca ?
După adăugarea adresei de livrare, vei putea vedea cât este timpul de livrare așteptat pentru fiecare magazin din zona ta. De asemenea, poți verifica timpul de livrare așteptat pentru comanda ta de la Starbucks® la finalizarea comenzii.
Există promo-uri pentru Starbucks® în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Este Starbucks® disponibil în Prime?
No. Prime este programul de abonament Glovo unde obții livrări gratuite nelimitate de la unii dintre partenerii noștri și alte beneficii!
Cum evaluează alți clienți Starbucks®?
Starbucks® a fost recomandat de 86% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.