New here? Sign up for the chance of winning a free delivery.

Żyj zdrowo z Biedronką

Żyj zdrowo z Biedronką

Żyj zdrowo z Biedronką

store rating --
14,99 zł

Składając zamówienie akceptujesz treść Regulaminu Sklepu Internetowego Biedronka. Do każdego zamówienia zostaną doliczone płatne reklamówki.Przy zakupie produktów chłodzonych i mrożonych zostanie doliczona opłata za torby termiczne w wysokości 2,75 zł/szt

Translate product list into English

This store is closed at the moment. Looking for somewhere similar?

Your glovo

Frequently asked questions

Cum pot comanda livrarea de laŻyj zdrowo z Biedronką în Warsaw?
Pentru a comanda livrarea de la Żyj zdrowo z Biedronką în Warsaw, tot ce trebuie să faci este să deschizi site-ul sau aplicația Glovo și să accesezi categoria „Groceries””. Introduci adresa pentru a vedea dacă livrarea de la Żyj zdrowo z Biedronką este disponibilă în zona ta din Warsaw. Apoi, poți alege produsele dorite și le poți adăuga la comandă. Odată ce finalizezi plata, comanda va începe să fie pregătită și la scurt timp un curier o va aduce direct la ușa ta.
În ce pot comanda Żyj zdrowo z Biedronką în Warsaw?
Żyj zdrowo z Biedronką oferă o mare varietate de articole pe care le poți comanda. Aruncă o privire la lista de produse și alege ce dorești să comanzi de la Żyj zdrowo z Biedronką.
Cât costă livrarea de laŻyj zdrowo z Biedronką în Warsaw ?
Pentru a vedea cât costă livrarea de laŻyj zdrowo z Biedronką în Warsaw, consultă taxa de livrare din partea de sus a paginii. De asemenea, o vei putea vedea în defalcarea costurilor înainte de a plasa comanda.
Există promo-uri pentru Żyj zdrowo z Biedronką în Glovo?
Caută întotdeauna produse reduse și oferte speciale actuale, care sunt marcate cu galben. Uneori poți găsi oferte speciale, cum ar fi 1+1 sau livrare cu reducere!
Cum evaluează alți clienți Żyj zdrowo z Biedronką?
Żyj zdrowo z Biedronką a fost recomandat de 92% clienți care și-au comandat glovo-ul de acolo. Plasează comanda astăzi și verifică dacă și ție îți place.