Homla

Homla

square icon

Sections

Browse similar stores in this category:

Your order

Frequently asked questions

Com puc demanar Homla a domicili a Wrocław?
Per demanar Homla a domicili a Wrocław, simplement obre la pàgina web o aplicació de Glovo i ves a la categoria «Home”». A continuació, introdueix-hi la teva adreça per comprovar si, a Wrocław, Homla ofereix lliurament a domicili en aquesta àrea. Ara tria els productes que vulguis i afegeix-los a la teva comanda. Quan facis el pagament, es començarà a preparar la teva comanda i, poc després, un repartidor te la lliurarà directament a la porta.
Hi ha promocions de Homla a Glovo?
Busca sempre els productes amb descompte i les ofertes especials (s’indiquen en groc). De vegades, pots trobar ofertes especials com ara 2x1 o lliurament amb descompte!
Està Homla disponible a Prime?
No. Prime és el programa de subscripció de Glovo que permet gaudir de lliuraments gratuïts il·limitats d’alguns dels nostres Partners i altres avantatges.
Quan puc demanar Homla a domicili?
Durant l’horari de treball de Homla’s, pots fer la teva comanda en qualsevol moment. Gràcies al nostre lliurament superràpid, podràs gaudir del teu glovo al cap d’uns minuts! També pots programar el lliurament a una hora que et vagi bé, encara que l’establiment estigui tancat en el moment de fer la comanda.
Quina mena de productes puc demanar a Homla?
Homla ofereix productes de la categoria «Home». Consulta’n la llista de productes per veure què pots demanar. No dubtis a consultar també altres establiments de la categoria «Home» disponibles a Wrocław.